sâmbătă, 7 iunie 2014

Cartofi taranesti cu kaiser si cascaval

Cartofi taranesti cu kaiser si cascaval




Ingrediente
cartofi noi
1 ceapa
cativa catei de usturoi
sos de rosii
1 ardei roşu sau galben
patrunjel verde
1 ceasca apa calduta/supa strecurata
4-5 felii de kaizer, costita sau sunculita taraneasca
cascaval
branza veche
sare, piper
 
   


Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii. Daca sunt prea mari, se injumatatesc. Se pun intr-o tava de cuptor si se adauga o ceapa taiata pestisori, usturoiul feliute, ardeiul bucatele mici, cateva bucatele de unt, branza veche data pe razatoare, cascaval de care aveti in casa, 1 /2 ceasca ulei si 1 cescuta apa calduta sau zeama de supa. 
 
 
 
 
 
 
 

Apoi se baga tava la cuptor si se lasa 15 minute, se scoate si se adauga si kaizerul taiat feliute subtiri si pasta de rosii. Se da din nou la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine, iar la sfarsit se adauga patrunjel verde deasupra.
Eu nu am mai avut timp sa ii fac la cuptor, am gatit pe aragaz si au iesit minunati.
 
 
 
 
 
 
 
 




Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu