miercuri, 25 iunie 2014

Ciolan afumat, la cuptor

Ciolan afumat, la cuptor


Eu iubesc afumaturile, prin urmare, ciolanul afumat la cuptor, este una din preferatele mele.
Ingrediente:
ciolan afumat
ulei de masline
ceapa, dupa preferinta
un dovlecel,
2-3 ardei grasi
unt
usturoi
sau orice alte legume aveti prin casa si va plac
vin


Mod de preparare:
Iau cativa catei de usturoi, ii curat, crestez ciolanul si bag usturoi din loc in loc. Pun putin unt si pe ciolan si in tava.

 
 
 
Pun putin ulei in tava, pun ciolanul in tava, tai legumele si le pun pe langa ciolanul afumat, in tava.


Adaug o cana de vin si o cana de apa, pun capacul si bag la cuptor.


Il lasam circa o ora, il scoatem si il servim alaturi de legumele langa care s-a copt.

 
 
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu