"Lava de ciocolata" hmmm, deja mi-e pofta.
Paste tagliatelle ai funghi porcini - By Florin
O bunatate ca de obicei, va invit sa vedeti si reteta si modalitatea in care a fost realizata si sustinerea noastra, a prietenilor. Toate astea sunt principalul ingredient.
Restul ingredientelor sunt:
1 pachet tagliatelle cu ou sau cu hribi
2 capatani de usturoi
hribi : 3-4 hribi mari proaspeti sau conservati ( 1 borcan ), dar nu murati in otet, ci sa fie in saramura
500 g smantana
3 galbenusuri de ou
parmezan
ulei de masline
sare, piper
Mod de preparare:
Se pune la calit usturoiul in putin ulei de masline.
Se adauga hribii si se asezoneaza cu sare si piper.
Se amesteca galbenusurile cu smantana. Aici a intervenit si sotul meu in preparare si a ajutat cf situatiei :)
Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei.
Dupa ce s-au fiert pastele, se strecoara.
Se aglomereaza bucataria, Cristina incepe sa se pregateasca pentru "lava de ciocolata".
Eu il sustin pe Florin ( ma vad in dulap facand poze )
Se amesteca smantana cu hribii si usturoiul calit, se toarna pastele peste si se mai dau putin pe foc.
Il sustinem pe prietenul nostru la gatit :)), a gasit Angi niste chibrite uriase :)
Ajunge si Mihaela, e timpul sa mancam.
Pastele se servesc calde cu parmezan ras deasupra si cu un vin bun.
Noroc, pofta buna!
Noua ni s-au parut exatrordinar de bune, sper sa va placa si voua si ... revin cu reteta pentru lava de ciocolata, pe care, desi nu mai puteam, am mancat-o in doi timpi si trei miscari, dupa pastele tagliatelle :), cu inghetata.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu