Va arat aici cum am procedat:
Pasca
Ingrediente:
Pentru aluat
6 oua
100 g ulei
1 cana de zahar
1 plic zahar vanilat
1 lamaie rasa
1 cana faina
Pentru compozitia de deasupra
350-400 g branza de vaci
5-6 oua
1 cana de zahar
1 plic de zahar vanilat
stafide
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bat pana se fac crema, ca o frisca. Se bat galbenusurile cu sare si se pun peste albusul amestecat mai devreme,
La acest amestec se adauga in ploaie si faina si se amesteca bine. Adaugam si uleiul si amestecam pana se incorporeaza.
Se pune foaia de copt in tava si se toarna toata compozitia.
Separat, se prepara branza dulce de vaci, care se amesteca cu ouale si cana de zahar. dupa ce le-am amestecat bine, adaugam zaharul vanilat si stafidele.
Compozitia de branza se toarna in tava peste aluatul preparat. Pont: Incepeti din mijloc si mergeti in cercuri spre margine, lasand o margine de circa 2 degete, fara compozitia de branza.
Se baga la cuptor circa 30- 45 min.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu