marți, 28 mai 2013

Macaroane cu branza la cuptor



Macaroane cu branza la cuptor




Ingrediente: 
250g macaroane (sau alt tip de paste fainoase), 
aprox 150g telemea de oaie (sau branza de burduf), 
1 lingura de ulei (sau un cubulet de unt)
250 g smantana
3-4 oua
sare
 
 
 
Mod de preparare:
Fierbem macaroanele in apa cu sare, dupa indicatiile de pe ambalaj (in medie 8 min).
Intre timp, dam telemeaua prin razatoarea mare. Daca folosim branza de burduf, o vom sfarama cu furculita.
 

Dupa ce au fiert macaroanele, le scurgem si le trecem rapid printr-un jet de apa rece (nu mult, sa nu se raceasca). 


Batem ouale spuma si adaugam smantana si branza sfaramata. Amestecam bine.
 
 
 
 
Punem pastele intr-un vas pentru cuptor. Adaugam uleiul, sau untul si amestecul de mai sus, peste paste. 

 
 

Le bagam la cuptor pentru circa 30 min. Se servesc calde. 

 
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu