Macaroane cu branza la cuptor
Ingrediente:
250g macaroane (sau
alt tip de paste fainoase),
aprox 150g telemea de oaie (sau branza de burduf),
1 lingura de ulei (sau un cubulet de unt)
250 g smantana
3-4 oua
sare
Mod de preparare:
Fierbem macaroanele in apa cu sare, dupa indicatiile
de pe ambalaj (in medie 8 min).
Intre timp, dam telemeaua prin razatoarea
mare. Daca folosim branza de burduf, o vom sfarama cu furculita.
Dupa ce au fiert
macaroanele, le scurgem si le trecem rapid printr-un jet de apa rece (nu mult, sa
nu se raceasca).
Batem ouale spuma si adaugam smantana si branza sfaramata. Amestecam bine.
Punem pastele intr-un vas pentru cuptor. Adaugam uleiul, sau untul si amestecul de mai sus, peste paste.
Le bagam la cuptor pentru circa 30 min. Se servesc calde.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu