marți, 2 iunie 2015

Vinete cu carne la gratar

Vinete cu carne, la gratar


Fiind iarasi in pana de inspiratie, m-am gandit sa combin jumatate dintr-o reteta cu .. ce aveam prin casa: carne de porc.



Ingrediente:

3 vinete
 branza tare
carne de porc
sare
piper
ulei

Am taiat vinetele cubulete si le-am pus pe foc la inabusit, intr-un wok, stropindu-le usor cu ulei de masline.









Trebuie amestecat in ele des, ca sa fie patrunse uniform. Dupa ce culoarea vinetelor s-a schimbat complet, le sarati, piperati si puneti totul intr-un vas mai mare.




Il bagati la cuptor circa 40 de minute.
Cand sunt aproape gata, presarati branza rasa sau cascaval pe deasupra si bagati din nou la cuptor circa 15 min.


Intre timp, taiatii felii carnea si o puneti pe gratar.


Serviti carnea la gratar cu vinetele copate la cuptor, presarate cu branza.




Sunt excelente.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu