marți, 20 ianuarie 2015

Dovlecei umpluti cu smantana si costita afumata extra, de la Caroli

Dovlecei umpluti cu smantana si costita afumata extra, de la Caroli


Ingrediente:
10 dovlecei
ciuperci
masline
branza
mazare
porumb
smantana
3 oua
unt
1 pahar de vin alb dulce
sare
piper





Mod de preparare:
Se taie feliute costita afumata extra de la Caroli si se caleste in unt. Se adauga ciupercile taiate feliute, mazarea, porumbul, si maslinele si se lasa la calit in unt cateva minute cu un pahar de vin alb dulce.
Dupa ce s-au calit, se iau de pe foc, se bat ouale spuma cu cateva lingurite de samantana si se adauga peste amestecul calit.
Se da branza prin razatoare.









Se spala bine dovleceii, se taie in jumatate si se scobesc la mijloc. Eu am adaugat in amestecul calit in tigaie si putin miez din acesta de la dovlecei.




Umpleti dovleceii cu amestecul  realizat mai sus cu costita afumata extra de la Caroli si ii asezati intr-o tava unsa cu unt, presarati peste ei, branza proaspat data prin razatoare, adaugati putina apa si putin vin si ii bagati la cuptor. Eu cred ca i-am tinut circa o ora.
















Va doresc pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu