Dovlecei umpluti cu smantana si costita afumata extra, de la Caroli
Ingrediente:
10 dovlecei
ciuperci
masline
branza
mazare
porumb
smantana
3 oua
unt
1 pahar de vin alb dulce
sare
piper
Mod de preparare:
Se taie feliute costita afumata extra de la Caroli si se caleste in
unt. Se adauga ciupercile taiate feliute, mazarea, porumbul, si maslinele si se
lasa la calit in unt cateva minute cu un pahar de vin alb dulce.
Dupa ce s-au calit, se iau de pe foc, se bat ouale spuma cu cateva
lingurite de samantana si se adauga peste amestecul calit.
Se da branza prin razatoare.
Se spala bine dovleceii, se taie in jumatate si se scobesc la mijloc.
Eu am adaugat in amestecul calit in tigaie si putin miez din acesta de la
dovlecei.
Umpleti dovleceii cu amestecul
realizat mai sus cu costita afumata extra de la Caroli si ii asezati
intr-o tava unsa cu unt, presarati peste ei, branza proaspat data prin
razatoare, adaugati putina apa si putin vin si ii bagati la cuptor. Eu cred ca
i-am tinut circa o ora.
Va doresc pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu