Am intrat in finala concursului Caroli cu doua retete:
1. Bagheta umpluta - pentru concurs Caroli
si
2. Fasole in sos chili cu carnati de bere Caroli
Prima reteta cu care am intrat in finala concursului este : https://caroli.ro/fb/recipes/gallery/54148aae5a9165d641004e9eDaca va place, votati dand click pe stelute, cate stelute credeti voi ca merita reteta, atatea apasati.
Va multumesc anticipat si va arat si aici cum am pregatit astazi cele doua retete:
1. Bagheta umpluta - pentru concurs Caroli
si
2. Fasole in sos chili cu carnati de bere Caroli
La Bagheta umpluta - pentru concurs Caroli:
Ingrediente utilizate:
Piept de pui afumat vid Caroli
Salam Victoria Caroli
Costita afumata extra Caroli- vid, o
rosie, un ardei gras rosu, un ardei gras galben, 250 g branza de vaci (
eu am avut 2 feluri de branza de vaci), o bucatica branza veche de
capra, masline feliate ( eu am pus doua feluri de masline pentru
diversitate), cam 2 lingurite de patrunjel tocat, sare dupa gust ( cu
atentie sa nu puneti multa, deoarece sunt deja sarate ingredientele ),
piper macinat ( eu il am in rasnita, imi place proaspat macinat, asa ca
il macin pe loc), o bagheta.
Mod de preparare:
Se taie bagheta la ambele capete si se
scoate miezul. Folositi pentru asta, un cutit lung, subtire si scoateti
miezul pe la ambele capete. Amestecati branza bine si adaugati apoi si
restul ingredientelor tocate. Umpleti bagheta cum va este mai usor,
lucrand fie pe ambele capete, fie doar printr-o parte, cu amestecul
rezultat.
Presati amestecul sa se aseze bine in bagheta. Infasurati bagheta cu
folie alimentara si o bagati la frigider cel putin 2 ore ( eu le-am
tinut o ora in congelator).
Va doresc pofta buna!
Va doresc pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu