Ingrediente:
2-3 dovlecei
1 vanata
3 rosii
2-3 ardei grasi / kapia
usturoi
cateva rosii cherry ( eu nu am avut si am folosit o conserva cu rosii intregi care au un gust dulce, ceea ce se vrea prin adugarea de rosii cherry )
carne pentru friptura
1/2 ardei iute
sare
piper
Mod de preparare:
Am taiat carnea feliute si am pus-o deoparte ca sa o fac pe gratar la final ( sa fie calda).
Am calit fiecare leguma separat:
Am taiat ardeiul gras rondele si l-am pus la calit cu cativa stropi de ulei si putina sare.
Am taiat dovlecelul, am presarat peste el sare si piper si apoi l-am calit in putin ulei
Am taiat vanata, am presare peste ea sare si putin piper si am calit-o si pe ea, tot separat. La vanata am adaugat si f putine feliute de ardei iute.
Am curatat rosiile coapte, si le-am taiat bucatele. Am scos din conserva si rosiile intregi si le-am taiat si pe ele bucatele, apoi am taiat ceapa si usturoiul. Le-am pus pe toate pe foc si am pus peste ele apa.
Am adaugat peste sos putin busuoic. Am stins focul si am adaugat treptat, toate legumele calite anterior.
Legumele se calesc separat pentru a lise pastra mai bine aroma fiecareia si este bine sa ramana putin crocante.
Va urez pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu