miercuri, 20 martie 2013

Spirale cu crema de branza si praz



Spirale cu crema de branza si praz



Ingrediente:
1 pachet aluat foietaj
400 gr branza ( 2 cutii de crema de branza tartinabila )
1/2 praz
2 oua
cateva fire marar
sare si piper



Mod de preparare:
Amestecam crema de branza cu mararul si oul. Eu am folosit crema de branza cu verdeata, insa puteti folosi absolut orice crema de branza va place. Asezonam cu sare si piper si adaugam prazul tocat marunt. 
 











Intindem foaia de foietaj si punem deasupra crema de branza in strat uniform.





Rulam strans, infasuram in folie si dam la congelator cca 15 minute ca sa se intareasca putin umplutura si sa se poata taia frumos. Taiem rulada felii nu foarte groase. Punem spiralele in tava lasand putina distanta intre ele si le ungem cu galbenus batut cu putin lapte. Dam la cuptor pana se rumenesc.











Au iesit delicioase!
Pofta buna!

Reteta preluata de pe net ( nu mai stu de unde deoarece o aveam salvata mai demult ).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu