luni, 25 martie 2013

Placinta cu branza - etapa croaziera dieta Dukan

Am tinut si dieta asta, am slabit da, dar am pus la loc dublu, nu recomand, te priveaza de multe si pana la urma nici o dieta nu este buna, trebuie sa ai doar un stil de viata sanatos. Dieta asta m-a facut sa mananc dulciuri cand am terminat-o, eu care nu mananc dulciuri in general.
Una din preferatele mele pe timpul dietei a fost placinta cu branza Dukan. Va arat si voua aici cum se face:


Placinta cu branza – CROAZIERA


Categorie: Desert
Etapa: Croaziera
Portii: 4
Timp de preparare: 5 min
Timp de gatire: 20 min
Dificultate: Scazuta

Ingrediente:
4 linguri tarate ovaz
4 linguri amidon(aveti grija sa impartiti pe 4 zile)
1 iaurt mare cremos 0%
500 gr. branza slaba de vaci(am folosit de 1,8 %) , recomand sa nu fie branza cremoasa
1 praf copt
2 oua
indulcitor dupa preferinte




Pasi pentru executare:
Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 








Se introduce la cuptor pentru cca. 20 min.
Un desert f delicios.




Pofta buna!


11 comentarii:

  1. Ai tinut toate etapele dietei Dukan si ai pus la loc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus la loc kilogramele pe care le dadusem jos si am adaugat inca o data pe atat. Nevoia de dulce a fost f mare la mine dupa aceasta dieta, iar eu nu mananc dulce in general mai deloc, probabil si de aici. Banuiesc ca oricum, totul vine de la organismul fiecaruia, si poate nu am tinut dieta corect, este si asta o posibilitate desi, putin probabila. Am depus totusi niste eforturi maricele cu ea, deoarece am tinut dieta din februarie 2012 si am ajuns la ultima etapa in septembrie 2012, dupa aceea am avut o perioada in care am simtit o mare nevoie de dulce si am mancat batoane energizante in general, sau ciocolata amaruie, am incercat sa nu mananc aiurea nici dulciurile, dar degeaba, pofta de dulce o mai am si acum la jumatate de an dupa dieta si repet, eu nu sunt o mancatoare de dulciuri, ci de fructe, dar dupa aceasta dieta, mananc dulciuri mai mult decat inainte. Cred ca la aceste diete fiecare organism reactioneaza diferit si in orice dieta este bine sa va consultati cu un medic sau cu un specialist. Uitati si aici o parere, am gasit pe net: http://dragameaprietena.kanald.ro/Stiri/Este-sanatoasa-sau-dieta-Dukan-Vezi-spune-nutritionista-Vera-Daghie-VIDEO/ Orice ar fi, va doresc tuturor multa bafta si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va contrazic putin .. Eu am tinut toate etapele timp de 3 luni . In prima luna am slabit 10 kg , in a doua luna 5 in a 3 luna - 3 kg .. am ajung la greutatea dorita , iar dupa un timp m-am angajat , si am inceput s auit de regim , vreneam seara de la munca si mancam ce apucam , numai aveam timp sa imi prepar mancaruri dukan , am inceput sa mananc la mec , sa ies seara cu prieteni , sa mananc si sa beau ce nu este permis in acest regim ... am scapat rau la dulciuri , nu conta ce ora este eu mancam ce doream , si asa am pus inapoi kg .. Nu eram atenta la cantitati si nici la ce mancam ..
    Nu recomand sa faceti asa .. acum sunt iar la dieta si sunt mai cumpatata , nu mai fac aceeasi greseala

    RăspundețiȘtergere
  4. Am calculat si ies 7 luni de dieta dukan dupa cum spui. Cate kg ai slabit?

    RăspundețiȘtergere
  5. Totodata, prajiturica, daca tu ai zis ca ai tinut TOATE etapele in 3 luni si ca ai dat 18 kg din cate vad eu, asta inseamna ca ai tinut doar 2. Dupa ce ajungi la greutatea dorita tii 10 zile de mentinere pentru fiecare kg pierdut. Daca sariti de etapa asta e foarte probabil sa punem dublu sau cum spuneti pe aici. Altfel nu.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am slabit cu dieta asta 9kg. Am tinut toate etapele "ca la carte". A trecut un an de cand am tinut dieta si am pus doar 3 kg si asta pentru ca a fost Pastele si nu am fost foarte atenta la ce mananc si cat. ALtfel pentru mine a fost buna dieta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am ținut dieta, am slăbit 12 kilograme, am respectat toate etapele. Mai fentez „joia sfântă”... După un și jumătate de la finalizarea etapei de consolidare am aceeași greutate. Este adevărat că am devenit disciplinată alimentar.

      Ștergere