Ingrediente:
2 cepe
2 morcovi, lapte
1 kg ciuperci
4-5 linguri faina
sare
piper
Mod de preparare:
Calesti ceapa in ulei,
dupa care adaugi morcovul, curatat si ras pe razatoare.
Dupa ce s-a calit si morcovul, pui faina si adaugi o cana de apa calda.
Intre timp, fierbi ciupercile, le tai fasii si le adaugi in oala.
Adaugi peste ele lapte, cat permite vasul sau cat de multa supa vrei sa faci.
Mai adaugi piper si sare, dupa gust.
Este o supa usoara si gustoasa.
Am preluat reteta din revista " practic in bucatarie" .
Va urez pofta buna
O data cu aceasta supa, deoarece mama tinea post si aveam legume la dipsozitie, am facut si o supa de legume extraordinar de gustoasa.
Reteta o puteti vedea aici: http://mi-efoame.blogspot.ro/2013/01/supa-de-legume.html
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu