joi, 16 august 2012

Pulpa de curcan la cuptor

Pulpa de curcan la cuptor
Ingrediente:
unt
1 pulpa de curcan
cartofi
morcovi
1 pahar mare vin rosu
1 pahar mare apa
sare
piper
usturoi
condimente dupa preferinte ( eu pun maghiran, mustar boabe, oregano, etc )
  
Mod de preparare:
Se spala bine pulpa de curcan si se cresteaza. Se curata cartofii si morcovii si se taie felii. 
Se pun sare, piper si condimente dupa gust si se amesteca morcovii si cartofii.

 Se unge o tava cu unt, se pun in ea pulpa de curcan condimentata si impanata cu catei de usturoi.
 Se adauga paharul de vin si paharul de apa. Se potriveste de sare si piper.

 Se acopera tava cu folie si se da la cuptor 20-30 min
Se serveste de preferinta cald cu garnitura de legume.

 Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu