sâmbătă, 11 august 2012

Friptura cu vin la cuptor

Friptura cu vin la cuptor

Ingrediente
unt
carne de pui/vita/curcan
o ceapa
o rosie
mirodenii
sare
piper
usturoi


Mod de preparare:
se spala si se taie carnea, se unge o tava cu unt, se pun bucatile de carne in tava
se adauga sare, piper, usturoi si alte mirodenii ( maghiran, rozmarin, etc )
se taie ceapa si se pun feliile deasupra, se taie rosia si se pune rondele deasupra apoi se umple totul cu vin si un pahar de apa, se acopera cu folie si se da la cuptor
   
Se lasa la cuptor circa 20-30 min ( in functie de cuptor si de felul de carne preparat )
Se serveste cu orice garnitura, eu aici, am pus deasupra fripturii smantana si am pregatit garnitura de orez.
 
 

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu