sâmbătă, 21 iunie 2014

Penne carbonara la cuptor

Penne carbonara la cuptor


Ingrediente:

o cutie penne 
o legatura de ceapa verde sau o ceapa de marimea unui pumn taiata cubulete  
500 gr pastrama porc afumata taiata cubulete sau kaiser
2 oua 
500 gr smantana 
300 gr cascaval ras 
2 lingurite oregano 
o lingurita rasa busuioc 
sare 
piper 
ulei 
parmezan



Mod de preparare:
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe cutie. Se pune ceapa la calit impreuna cu kaiserul si 2 linguri de ulei la foc mediu. Cand sunt aproape gata adaugam oregano si busuiocul. Dupa care se mai lasa 2-3 minute la foc mic.

 
 
 
 
 
 
 

Cele 2 oua se bat cu furculita pana devine o crema omogena dupa care se amesteca cu smantana pana devine pasta. 

 
 
 
 
 

Puneti jumatate din penne in tava, apoi kaiserul cu ceapa, peste care tunam smantana cu ou, punem restul de penne si apoi cascavalul ras. 

 
 
 
 
 
 

Dam totul la cuptor la 170 grade Celsius pana se rumeneste. La servire, presaram parmezan peste.

 
 
 
Pofta buna!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu