Ingrediente:
o cutie penne
o legatura de ceapa verde sau o ceapa de marimea unui pumn taiata cubulete
500 gr pastrama porc afumata taiata cubulete sau kaiser
2 oua
500 gr smantana
300 gr cascaval ras
2 lingurite oregano
o lingurita rasa busuioc
sare
piper
ulei
parmezan
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform
indicatiilor de pe cutie. Se pune ceapa la calit impreuna cu kaiserul si 2
linguri de ulei la foc mediu. Cand sunt aproape gata adaugam oregano si busuiocul.
Dupa care se mai lasa 2-3 minute la foc mic.
Cele 2 oua se bat cu furculita
pana devine o crema omogena dupa care se amesteca cu smantana pana devine
pasta.
Puneti jumatate din penne in tava, apoi kaiserul cu ceapa, peste care
tunam smantana cu ou, punem restul de penne si apoi cascavalul ras.
Dam totul
la cuptor la 170 grade Celsius pana se rumeneste. La servire, presaram parmezan
peste.
Pofta buna!!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu