O poveste italiană de familie – gelato Siviero Maria
Din dorința de a transmite și generațiilor următoare tradiționalele rețete
de gelato autentic italian, Guglielmo Visani, fondatorul brand-ului Siviero
Maria a dedicat întreaga sa afacere
familiei și în mod special, soției sale – Maria Siviero, al cărei nume este
purtat și astăzi de acest brand de gelato autentic italian. De aici a plecat și
conceptul de Il nostro gelato italiano.
Per la tua famiglia. O poveste italiană de familie: https://youtu.be/KxJ1MGKn3ZQ
Și pentru că decembrie înseamnă
mese festive, sărbătoare, Siviero Maria propune și trei idei de deserturi ce au
ca și ingredient principal gelato Siviero Maria, care promit să transforme gelato
într-un desert sofisticat, ideal pentru a fi servit cu ocazia sărbătorilor de
iarnă.
Cele trei idei de deserturi cu Siviero
Maria sunt special concepute pentru a satisface gusturile tuturor membrilor
familiei, deoarece în concepția italienilor fiecare masă trebuie să se încheie cu
un gelato autentic italian. În acest sens, brand-ul Siviero Maria propune
următoarele trei idei de deserturi: limone sorbetto cocktail cu gelato Limone
di Sicilia, biscuiți cu lămâie și ghimbir, serviți alături de gelato Fragola și
choux la crème cu gelato Cioccolatissimo Siviero Maria.
Pentru
prepararea cocktailului limone sorbeto este nevoie de un pahar de cocktail cu
picior se toarnă 50 ml de votcă, la care se adaugă o cupă de sorbet Siviero
Maria Limone di Sicilia și se decorează cu câteva frunze de mentă proaspătă.
Pentru o gustare dulce și rapidă, Siviero Maria propune ca biscuiții cu ghimbir
și lămâie să se servească alături de 1-2 cupe de gelato Siviero Maria. Atunci
când se dorește un desert puțin mai sofisticat, gelato Siviero Maria se poate
servi și cu choux a la crème sau profiterol.
„Românii au început să experimenteze
din ce în ce mai mult din bucătăria internațională, iar aceștia au devenit mai deschiși
în a pune pe masa de sărbători deserturi din ce în ce mai speciale. Gelato
Siviero Maria poate fi consumat ca atare chiar și în sezonul rece sau ca și
ingredient principal în deserturi. Fiind un brand cu puternice legături de
familie, ne place să considerăm că gelato Siviero Maria poate fi savurat atât
în familie, dar și alături de prietenii, deoarece și ei pot face parte din
familie.” A declarat Liliana
Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.
Siviero Maria -
Gelato de poveste din 1958
Povestea Siviero Maria a început
în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană
autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria.
Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare a
înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe. Și a
reușit. Chiar și astăzi, după mai bine
de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria sunt umplute manual,
pentru a-și păstra consistența cremoasă și fiecare cutie este unică, pentru că
și decorarea este realizată manual de maeștrii gelatieri.
Despre Siviero Maria
Siviero Maria este un brand de
gelato autentic italian, ce poate fi găsit și în România într-o gamă variată de
sortimente: de la variantele clasice cu ciocolată, căpșuni sau vanilie de
Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Crema di Firenze, Bacio – ciocolată
cu alune sau Fistic Gianduja – fistic cu sirop de cacao. În plus, Siviero Maria
are și câteva arome 100% italiene precum Tiramisu, Stracciatella și Affogato
all’ cioccolato.
Brandul Siviero Maria este
distribuit în Romania de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri
de magazine din țară: Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Kaufland, Cora,
Selgros la pretul recomandat de 21.99 lei.
Va doresc pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu