luni, 2 martie 2015

ANEXE - ANEXA Nr. 1

ANTREURI
FELUL PRINCIPAL
LEGUME
DESERTURI
OUĂ
CARNE (fără ficat)
ROŞII
IAURT
MEZELURI
MEZELURI
SPANAC
BRÂNZETURI
SALATE:
PEŞTE (orice fel)
ANDIVE
CREMĂ ENGLEZEASCĂ
– ROŞII
PASĂRE
SALATĂ VERDE
LAPTE DE PASĂRE
– FASOLE VERDE
IEPURE
CRESON
LAPTE DE PASĂRE
– ANDIVE
HOMAR
FETICĂ
PASĂRE
– CASTRAVEŢI
LANGUSTĂ
PĂPĂDIE
FLAN
– CONOPIDĂ
OUĂ
VINETE

RIDICHI
-
ŢELINĂ

PRAZ

VARZĂ

SALATĂ VERDE
PENTRU GARNITURI:
CONOPIDĂ

ŢELINĂ
UNT
VARZĂ ACRĂ

CIUPERCI
ULEI DE MĂSLINE
FASOLE VERDE

SPARANGHEL
ULEI DE ARAHIDE
NAP

SOMON AFUMAT
MARGARINĂ
PRAZ

TON
MAIONEZĂ
ARDEI GRAS

SOMON PROASPĂT
SOS BEARNEZ
DOVLECEI

SARDELE
SARE, PIPER
BROCCOLI

SCOICI
CEAPĂ, USTUROI
BULB DE MĂRAR

CRAB
CEAPĂ VERDE (ARBAGIC)


HOMAR

MĂCRIŞ

LANGUSTĂ
VERDEŢURI
CIUPERCI

NOTĂ:  Consultaţi cu atenţie textul capitolului Faza I, pentru ca să puteţi folosi cat mai bine acest tabel. Atenţie la “PARAZIŢII” interzişi care s-ar putea afla în salate (orez, porumb, crutoane etc.).
Atenţie, de asemenea, la mezeluri, brânzeturi şi la excesul de carne, dacă aveţi probleme de colesterol.
Deserturile vor fi preparate fără zahăr, dar cu un îndulcitor.
"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu