marți, 3 martie 2015

ANEXA Nr. 2 CLASIFICAREA ALIMENTELOR PERMISE FAZA II MENŢINEREA ECHILIBRULUI PONDERAL

ANTREURI
FELUL PRINCIPAL
LEGUME
DESERTURI
(PATEU DE) FICAT DE GÂSCĂ
CARNE (orice fel)
ROŞII
ZMEURĂ

MEZELURI
SPANAC
CĂPŞUNI
OUĂ
PEŞTE (orice fel)
ANDIVE
PEPENE GALBEN
MEZELURI
PASĂRE
SALATĂ VERDE
IAURT
SALATE:
IEPURE
CRESON
BRÂNZĂ DE VACI
– ROŞII
HOMAR
FETICĂ
BRÂNZETURI
–FASOLEVERDE
LANGUSTĂ
PĂPĂDIE
BRÂNZĂ DE CAPRĂ
–ANDIVE
OUĂ
VINETE

– NUCI

ŢELINĂ
BRÂNZĂ CANTAL
– CASTRAVEŢI
PENTRU GARNITURI:VARZĂ

BAVAREZĂ
– CONOPIDĂ
UNT
CONOPIDĂ
ŞARLOTĂ
– CIUPERCI
ULEI DE MĂSLINE
VARZĂ ACRĂ
SPUMĂ DE CIOCOLATĂ
RIDICHI
ULEI DE ARAHIDE
FASOLE VERDE

PRAZ
MARGARINĂ
NAP
ÎNGHEŢATĂ DE FRUCTE
SALATĂ VERDE
MAIONEZĂ
PRAZ

MORCOVI
SOS BEARNEZ
MORCOVI
SUFLEU DE:
ŢELINĂ
SARE
ARDEI GRAS
– ZMEURĂ
INIMĂ DE PALMIER
PIPER
DOVLECEI
– CĂPŞUNI

MUŞTAR
BROCCOLI
– MURE
AVOCADO
CEAPĂ
BULB DE MĂRAR
– COACĂZE
TON
USTUROI
MĂCRIŞ

SOMON PROASPĂT
CEAPĂ VERDE (ARBAGIC)
CIUPERCI

SOMON AFUMAT

SALSIFI

SARDELE
VERDEŢURI
LINTE

SCOICI

BOB

CRAB

MAZĂRE

CREVEŢI

FASOLE USCATĂ

LANGUSTINE

NĂUT

HOMAR



LANGUSTĂ



STRIDII*



SCOICI SAINT-JACQUES*



NOTĂ: Toate alimentele care au asterisc sunt permise doar dacă sunt mâncate într-o cantitate moderată.
"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu