ANTREURI
|
FELUL
PRINCIPAL
|
LEGUME
|
DESERTURI
|
(PATEU DE) FICAT DE GÂSCĂ
|
CARNE (orice fel)
|
ROŞII
|
ZMEURĂ
|
|
MEZELURI
|
SPANAC
|
CĂPŞUNI
|
OUĂ
|
PEŞTE
(orice fel)
|
ANDIVE
|
PEPENE
GALBEN
|
MEZELURI
|
PASĂRE
|
SALATĂ
VERDE
|
IAURT
|
SALATE:
|
IEPURE
|
CRESON
|
BRÂNZĂ DE VACI
|
–
ROŞII
|
HOMAR
|
FETICĂ
|
BRÂNZETURI
|
–FASOLEVERDE
|
LANGUSTĂ
|
PĂPĂDIE
|
BRÂNZĂ
DE CAPRĂ
|
–ANDIVE
|
OUĂ
|
VINETE
|
|
–
NUCI
|
|
ŢELINĂ
|
BRÂNZĂ
CANTAL
|
–
CASTRAVEŢI
|
PENTRU
GARNITURI:VARZĂ
|
|
BAVAREZĂ
|
– CONOPIDĂ
|
UNT
|
CONOPIDĂ
|
ŞARLOTĂ
|
–
CIUPERCI
|
ULEI
DE MĂSLINE
|
VARZĂ
ACRĂ
|
SPUMĂ
DE CIOCOLATĂ
|
RIDICHI
|
ULEI
DE ARAHIDE
|
FASOLE
VERDE
|
|
PRAZ
|
MARGARINĂ
|
NAP
|
ÎNGHEŢATĂ
DE FRUCTE
|
SALATĂ
VERDE
|
MAIONEZĂ
|
PRAZ
|
|
MORCOVI
|
SOS
BEARNEZ
|
MORCOVI
|
SUFLEU
DE:
|
ŢELINĂ
|
SARE
|
ARDEI
GRAS
|
–
ZMEURĂ
|
INIMĂ
DE PALMIER
|
PIPER
|
DOVLECEI
|
–
CĂPŞUNI
|
|
MUŞTAR
|
BROCCOLI
|
–
MURE
|
AVOCADO
|
CEAPĂ
|
BULB
DE MĂRAR
|
–
COACĂZE
|
TON
|
USTUROI
|
MĂCRIŞ
|
|
SOMON
PROASPĂT
|
CEAPĂ VERDE (ARBAGIC)
|
CIUPERCI
|
|
SOMON
AFUMAT
|
|
SALSIFI
|
|
SARDELE
|
VERDEŢURI
|
LINTE
|
|
SCOICI
|
|
BOB
|
|
CRAB
|
|
MAZĂRE
|
|
CREVEŢI
|
|
FASOLE
USCATĂ
|
|
LANGUSTINE
|
|
NĂUT
|
|
HOMAR
|
|
|
|
LANGUSTĂ
|
|
|
|
STRIDII*
|
|
|
|
SCOICI SAINT-JACQUES*
|
|
|
|
NOTĂ: Toate
alimentele care au asterisc sunt permise doar dacă sunt mâncate într-o
cantitate moderată.
"
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu