Rulouri din foietaj cu carne
Ingrediente:
- 600 g. aluat foietaj
-
250 g. carne tocata de vita/amestec
- 100 g. ciuperci feliate
- 2
castraveciori murati
- 50 g. branza de vaci sau telemea usor sarata
- 3
oua
- sare, piper dupa gust
- 1 galbenus
- 3 linguri lapte cald
Mod
de preparare:
Se calesc ciupercile, se adauga carnea tocata si se tine
pe foc pana cand aceasta isi schimba culoarea (1-2 minute); se sareaza,
se pipereaza dupa gust si se lasa la racit: Se taie castraveciorii acri
in cubulete si se adauga impreuna cu branza la compozitia de carne. Se
separa oule; albusurile se bat, iar 2 galbenusuri se adauga in amestecul
de carne, 1 galbenus se pastreaza.
Se amesteca totul foarte bine. Se
taie foaia de aluat in 6 dreptunghiuri sau 9 patrate
Compozitia de
carne se aseaza deasupra lor:
Se niveleaza compozitia de carne, lasand,
insa, marginile libere. Acestea se ung cu albusul batut: Se ruleaza
fiecare fasie de aluat, si se preseaza marginile.
Rulourile se aseaza
pe o tava tapetata cu hartie de copt, cu partea cu pliul in jos.
Galbenusul pastrat, se bate cu cele 3 linguri de lapte caldut si se ung
rulourile.
Se coc rulourile in cuptorul incins, pentru cca.18-20 de minute la 200 grade C. (foc tare).
Pofta buna!
Tricouri colorate pentru copii
-
Tricouri colorate pentru copii
Tricouri care se pot personaliza, din bumbac. Tricourile colorate sau
tricourile albe, in functie de culoarea evenimentului,...
Acum 6 ani
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu