marți, 12 aprilie 2016

Saramura din file de crap cu mamaliguta

Saramura din file de crap cu mamaliguta




Ne-am gandit initial ca poate nu ar iesi bine sa frigem file de peste pe tava, avand in vedere ca nu are solzi, sa nu se lipeasca. Dar, am zis sa incercam. Am pus un strat de sare pe tava, apoi peste el am pus un strat mai mic de sare grunjoasa de Himalaya, pentru ca erau bucatelele de sare mai mari.
A mers. 

Ingrediente
file de crap
sare
ardei iute
usturoi
Maggi




 

Mod de preparare
Am spalat bine pestele si l-am pus pe tava, peste stratul de sare. Am pus apa la fiert cu Maggi cu gust de gaina si am facut un mujdei de usturoi din usturoi verde.  

 



Cand pestele a fost gata, l-am curatat de sare, nu l-am mai spalat si am turnat peste el in tava mujdeiul de usturoi si apa fiarta cu Maggi. Apoi am taiat feliiute ardei iute verde.













L-am lasat acoperit cateva minute, apoi l-am servit cu mamaliguta. A fost minunat de bun.







Va doresc pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu