1 dovleac potrivit
500 g carne de porc slaba
3 cepe potrivite
2 argei grasi rosii
1 ardei gras verde
2 rosii
1 lingurita de chimen pisat
1 lingurita de cimbru uscat
sare
ulei
Mod de preparare:
Se taie ceapa pestisori, ardeiul gras cubulete sau fasii, carnea cubulete.
Se pune ceapa la calit in ulei, apoi se adauga si ardeiul gras.
Cand ceapa devine sticloasa, se adauga carnea cubulete, apoi lingurita de chimen si cea de cimbru uscat.
Se lasa pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea.
Se taie capac la dovleac, se curata bine de seminte si de partea atoasa. Trebuie curatat bine de partea atoasa.
Se umple dovleacul cu compozitia de carne si legume de pe foc, se taie o
rosie mai mare felii si se pune un strat deasupra compozitiei.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu