Compot de cirese
Compotul, facut la timpul lui, a iesit super. De abia acum reusesc sa il postez. Sper ca ati facut si voi, daca nu, la anul trebuie sa faceti.
Ingrediente:
cirese
zahar
apa
Mod de preparare:
Ciresele
se curata de codite, se trec prin mai multe jeturi de apa si se pun in
borcane. In fiecare borcan peste cirese se adauga cate 3 linguri de
zahar si apa rece.
Borcanele se capseaza, apoi se fierb in Bain Marie cca 15 minute.
Dupa fierbere se pastreaza pana a doua zi impaturite, apoi se pun la camara.
Compotul de cirese se serveste rece. Dupa preferinta se poate adauga si vanilie.
Pofta buna!
Tricouri polo albe sau colorate
-
Tricouri polo albe sau colorate
Tricouri polo care se pot personaliza, din bumbac. Tricourile polo colorate
sau tricourile polo albe, in functie de culoare...
Acum 5 ani
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu