Paste carbonara by Florin Pop - special guest la "Bucataria mea":
1 pachet spaghete ( Florin a luat Barilla cu ou - Papardelle all'uovo Bolognesi )
250 g kaiser sau costita
4 oua mari
750 ml ( noi am pus o galetusa de 900 ) smantana
1 capatana de usturoi
ciuperci 1 cutie sau un borcan ( daca le vreti proaspete, luati circa 10-12 ciuperci )
parmezan
sare, piper dupa gust
Se fierb pastele in apa cu putin ulei
se caleste costita cu ciupercile si usturoiul
se separa albusurile de galbenusuri si se amesteca galbenusurile ( albusurile nu se pun ) cu smantana,
se adauga peste ele kaiserul sau costita, se amesteca bine apoi se adauga pastele si potriviti de sare
se servesc cu parmezan ras deasupra
Daca le preferati fara kaiser si ciuperci, puteti pune hribi, manatarci sau galbiori, cum li se mai spune ( ciuperci de padure ).
Ca si aperitiv, Florin a luat chifle cu seminte si sos Barilla i pesti alla Genovese, a pus sosul pe chiflele taiate feliute si le-am servit cu masline verzi umplute cu alune si parmezan, inainte de a servi pastele "asezonate" cu un vin rosu ... yam yam...
Va urez pofta buna, sunt absolut delicioase.
Multumiri prietenului nostru invitat special, Florin Pop pentru o cina delicioasa,
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu