luni, 27 februarie 2017

Desert la pahar

Desert la pahar


Au venit finii la noi de lasata secului si am vrut sa fac ceva dulce si frumos. Ce a iesit? Va povestesc aici:

Ingrediente
struguri, mai precis, boabe de struguri
piscoturi ( sau biscuiti, eu am avut piscoturi )
mascarpone
frisca
ceva fructe pentru decor din compot sau proaspete


Mod de preparare:
Am spalat bine strugurii, am ales boabele si le-am taiat in doua sau in trei feliute, in functie de cat era bobita de mare.
Am facut frisca si am amestecat crema de mascarpone cu frisca.
Am desfacut un compot de piersici si am scos de la congelator niste merisor si am desfacut de coaja si un kiwi, ca sa fie mai multa culoare.
Am inmuiat piscoturile in compotul de la piersici si le-am faramitat in pahar, primul strat. Am pus apoi bobitele de struguri, apoi crema de mascarpone cu frisca, apoi din nou piscot, struguri, mascarpone cu frisca. Pe deasupra am pus cate o feliuta de piersica din compot, un pic de kiwi proaspat, struguri si merisoare.











Trebuie sa marturisesc ca decorul de fructe l-a facut sotul meu, el este mai mult cu viziunea asta de aranjament decat mine si eu muncesc si vine si el si in doua minute aranjeaza totul de arata asa minunat si imi fura toata gloria :).
A iesit un desert foarte bun si, cu ajutorul sotului meu, si frumos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu