Mare inginerie nu este, daor ca imaginile va vor ajuta foarte mult la ideea de aranjament. Eu am vrut sa fac initial frigarui, doar ca mi-am dat seama prea tarziu ca nu am bete pentru frigarui, asa ca am cautat repede pe net la imagini si am gasit ideea asta:
Ingrediente:
Rosii cherry
branza veche, tare
salam uscat ( de Sibiu sau altceva, dar uscat )
patrunjel
scobitori ( nu ingrediente ci accesorii :) )
Mod de preparare:
Am taiat feliile de salam pe jumatate, dupa ce le-am scos pielitele bineinteles, am taiat rosiile pe jumatate, am spalat bine patrunjelul si l-am rupt in frunzulite mai mici, am taiat branza cubulete si am trecut la treaba.
Am luat cate o scobitoare, jumatatea de felie de salam, am adaugat jumatatea de felie de rosie, apoi frunzulita de patrunjel, apoi patratelul de branza si am inchis cu cealalta parte a jumatatii de felie de salam.
Le-am asezat apoi pe un platou si le-am servit:
Am avut doua tipuri de salam de Sibiu, unul taiat de doamna de la raion si unul cumparat feliat. Deoarece primul nu mi-a ajuns sa umplu platoul, am apelat si la al doilea, unde am folosit felia intreaga deoarece era mai mica si mai subtire:
Au aratat la fel de bine si au fost amandoua la fel de gustoase.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu