Ingrediente:
costita afumata Caroli
porumb
1 bagheta din faina neagra
rosii cherry
1 ardei iute
1 legatura de ceapa verde
usturoi
ulei de masline
sare
otet balsamic
Mod de preparare:
Se caleste porumbul cu putin ulei de masline si sare.
Costita afumata Caroli, se taie feliute subtiri si se caleste cu putin ulei de masline, la foc mic.
Ardeiul iute se taie felii subtiri si se scot semintele. Se taie rosiile cherry in jumatate si ceapa, feliute mici.
Punem ardeiul iute si rosiile in tigaie, peste costita afumata si adaugam porumbul. Se calesc cateva minutele impreuna si se scot intr-un vas.
Se adauga ceapa verde taiata feliute si se amesteca cu putin otet balsamic.
Taiem bagheta felii, le prajim si le frecam usor cu usturoi. Punem amestecul cu costita afumata de la Caroli si porumb, peste feliile prajite de bagheta.
Sunt o minunatie si usor de facut. Puteti folosi amestecul asta cu costita si cu porumb, si ca garnitura sau sa mancati cu crutoane. Va doresc pofta buna!
In acest concurs am castigat momentan prima etapa, cea saptamanala, merg mai departe cu reteta aceasta in etapa a doua si finala. Daca v-a placut si doriti sa votati in continuare reteta, va rog sa intrati aici http://caroli.ro/ro/retete/galerie/53fa33b95a9165d641001387si sa dati click pe stelute :).
Va multumesc tuturor, anticipat. Pentru mine este o mare bucurie acest premiu, nu premiul in sine ci ideea si faptul ca am castigat o etapa in acest concurs este minunata. Nu sunt bucatareasa, nu stiu sa gatesc, decat foarte, foarte putin, infinit de putin pe langa oricare dintre voi, cei care cititi aici, asa cum am povestit in blog la "despre mine". Mama mea este o bucatareasa minunata si incerc sa invat de la ea cat mai mult, din pacate timpul nu este de partea noastra mereu, dar nu renuntam :).
Va multumesc si va doresc tuturor sa gatiti mereu cu multa placere.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu