miercuri, 5 octombrie 2016

Pui la rotisor cu salata

Pui la rotisor cu salata



Bucataria mea a primit de curand un lucru esential: un aragaz nou. Si daca tot l-a primit cu rotisor, am decis sa il incercam.


Ingrediente:
2 pui micuti
salata verde
rosie
o ceapa
sare
ulei de masline
putin cascaval


Mod de preparare:
Puii i-am parlit putin pe foc, i-am ales micuti ca sa incapa pe rotisor si ca sa ii poata invarti, si i-am frecat cu sare. Atat, nu am pus nimic mai mult.
I-am bagat la cuptor pe rotisor si i-am tinut circa o ora. Am pus si tava de cuptor sub rotisor cu apa in ea ca sa nu se lipeasca de la grasimea care curge de la pui. Am reumplut de inca 2-3 ori, intre timp, pentru ca se evapora.



Trebuie sa va marturisesc, ca noi nu prea am mancat mancare la rotisor, ma rog, acasa deloc, pentru ca nu am facut, si nici in oras, decat de vre-o 2-3 ori maxim si nu ne-a placut deloc gustul. Acum insa, am fost cu totii surprinsi foarte placut. Fara nici un alt condiment decat sarea, puiul a iesit extrem de gustos, suculent. Cred ca si de la apa care se evapora din tava de sub el, l-a ajutat si asta, dar nu a fost nevoie sa dam drumul de exp., la arzatorul de sus al aragazului ( desi, de abia asteptam ), s-a rumenit foarte frumos asa, rotisat si a iesit suprinzator de gustos.





Am facut o salata verde cu ceapa, rosii, sare si ulei de masline si am presarat pe deasupra cateva bucatele taiate foarte mici, de cascaval.











Va doresc pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu