vineri, 22 martie 2013

Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv
Ingrediente
cascaval
sunca de Praga
castraveti

Mod de preparare
Se feliaza cascavalul si se taie feliile in jumatate. Felia de sunca de Praga se taie si ea in 2 parti. Luam o jumatate de felie de sunca de praga, punem deasupra o jumatate de felie de cascaval si o rulam. Cealalta jumatate de felie de sunca de Praga o punem pe platou si la capatul ei punem ruloul realizat mai devreme din sunca si cascaval.
Castravetii ( trebuie sa alegeti castraveti mai subtiri, ai mei au fost cam grosi ) se taie in jumatate pe lungime si se aseaza pe felia de sunca de pe platou. In capat rupeti o scobitoare in jumatate si o puneti in castravete pe post de cornitele melcului.
Repetati pana umpleti platoul sau platourile, dupa caz.







Reteta preluata de la prietena mea Angelica.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu