marți, 2 septembrie 2014

Paste carbonara

Paste carbonara

Ingrediente: 
1 pachet spaghete
400 g kaiser
4 oua
400 g smantana
1 lingura ulei de masline
sare
piper proaspat macinat ( eu am rasnitele mele de care nu ma despart niciodata si il macin pe loc )
usturoi
o legatura de verdeata


Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert cu sare si putin ulei.
Se taie usturoiul si se pune la calit.
Se taie baconul felii subtiri si se pune la calit peste usturoi.


Se amesteca smantana cu galbenusurile de la cele patru oua.

Dupa ce baconul s-a calit cu usturoiul, adaugam peste, amestecul de smantana cu oua.

Se amesteca bine si se mai tin pe foc circa 2-3 minute. Se scrug pastele de apa si se pune amestecul de bacon si smantana peste pastele fierte. Se amesteca si se adauga si verdeata.

 
 

Se servesc fierbinti. Sunt o minunatie!

Va doresc pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu